Brabantia

In onze winkel vind je alle nieuwtjes, inspiratie en informatie van en over Brabantia.
U bent van harte welkom om te komen kijken.

Designmerk Brabantia perfectioneert de 40 liter Touch Bin New. Het verbeterde ontwerp,de geweldige kwaliteit en dito waar voor je geld zijn nu bovendien verkrijgbaar in 5 stijlvolle unikleuren.

Brabantia introduceert de newIcon Sense of Luxury collectie.
Ze lopen over van stijl en chic: de newIcon Sense of Luxury collectie van Brabantia. Zes prachtige mineral-kleuren, die je 12, 20 of 30 liter newIcon pedaalemmer in je interieur laten opgaan of juist laten opvallen. Duurzaam en mooi – een newIcon pedaalemmer is een echt stijlicoon!

Niet alleen mixen, maar ook matchen in stijl met Brabantia Tasty Tools – een compleet nieuwe serie met 19 keukenaccessoires van hoge kwaliteit in hippe nieuwe kleuren. Van lepels en spatels tot openers en knoflookpersen in de smakelijke kleuren Mint, Yellow, Pink, Red, Purple en Green. Zo krijg je extra trek in koken!

Je wilt waarschijnlijk geen tijd verspillen aan nadenken over wat je weggooit. Daarom heeft Brabantia dat gedaan en een mooie, ruimtebesparende en slimme oplossing ontworpen voor het scheiden, verzamelen en verplaatsen van je afval: Sort & Go. De Sort & Go collectie bestaat uit afvalemmers van 6, 12 en 16 liter in Mint, Yellow, White en Grey. Zet ze op de vloer, in je kast of op je aanrecht, hang ze aan de muur of niet… met de Sort & Go organiseer je je afval zoals jij wilt.